SPONSORING2018-09-17T10:18:21+00:00

Muziekproeverij Rotary Breda Mastbos-Fonds

Een idee ontstaat omdat je geïnspireerd wordt door, in dit geval, mooie muziek. 

Als deze muziek dan ook nog eens gespeeld wordt door getalenteerde jonge musici die hun droom willen nastreven maar niet de financiële middelen hebben, ja … dan geeft dit inspiratie tot het organiseren van een speciaal event. Want talent, in dit geval de ‘muzikale pareltjes’ laat je niet verloren gaan! 

Tijd om aan de slag te gaan en de juiste partner(s) weten te vinden. 

Nieuwe Veste is zo’n partner die alle knowhow in huis heeft om samen met RBM dit event te organiseren. Na een goed gesprek hebben we de handen in ééngeslagen en was de Muziekproeverij geboren!

Beide organisaties staan voor professionaliteit. Zo ook bij de organisatie van de ‘Muziekproeverij’ als bij het oprichten van een RBM-fonds. 

Het RBM-fonds is transparant in haar beleidsvoering m.b.t. proces en financiën. 

Het fonds bestaat uit deskundige en ervaren mensen van verschillende niveaus die kunnen beoordelen of dat een ‘muzikale parel’ in aanmerking komt voor financiële hulp om met professionele begeleiding zijn of haar droom waar te kunnen maken.

Doel van het RBM-Fons is om met de Muziekproeverij minimaal €15.000,- op te halen. 

Deze financiën moeten voortkomen uit de verkoop van entreekaarten, consumpties, sponsoring & donaties. De ambitie van RBM is om het een jaarlijks terugkerend event te laten zijn als blijkt dat deze Muziekproeverij een succes is. 

Een entreekaartje kost €25,- per stuk. Hiervoor krijgt u een inspirerend muziekprogramma uitgevoerd door jonge musici, een kopje koffie/thee bij binnenkomst en hapjes tijdens de Meet & Greet momenten. Van deze €25,- gaat 80% naar het fonds en 20% is nodig voor de organisatie van deze middag. De organisatie is geheel vrijwillig i.s.m. de Nieuwe Veste die hieraan een belangrijke bijdrage levert.

Sponsoring is zeer welkom. Mede ook omdat we er naar streven om 99,9 % naar het fonds te kunnen storten. Bij sponsoring hoort traditioneel een sponsorpakket. Maar wij nemen de vrijheid om ook hiervoor ‘de kosten’ zo laag mogelijk te houden. Het is dan ook de inspirerende muziekmiddag die u laat voelen, ja dit is fantastisch en talent mag nooit verloren gaan. Daar doen we het voor! 

Natuurlijk willen wij de sponsoren bedanken. Voor het sponsorbedrag van € 500,- bieden wij u 4 entreekaarten aan, naamsvermelding op de website & banner en de mogelijkheid iets toe te voegen in de ‘muziekproeverij goody-bag’ die aan het einde van de middag worden uitgedeeld. Een bescheiden pakket maar uw sponsoring komt op deze manier voor 95% ten goede van het RBM- Fonds. 

Bent u geïnspireerd door het bovenstaande en heeft u interesse in sponsoring om samen met RBM & Nieuwe Veste dit mooie doel te bereiken, meldt u dan aan via dit contactformulier.  

Bedankt namens alle muzikale Bredaase talenten!

Je steunt ons doel al vanaf €25,-

sponsoring
DE MUZIEKPROEVERIJ START OVER:
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec